Building Holland beurs 2017

Building Holland17-4-2017

Van 11 t/m 13 april verzamelden zich in de RAI in Amsterdam ruim 150 exposanten die hun meest innovatieve producten en diensten presenteerden. Ceves Vergeer was hier aanwezig met haar innovatieve product AirBase® lichtgewicht dekvloermortel. Behalve op de informatiestand presenteerden wij ons product ook op de Innovatie Boulevard, een aparte expositie op de Building Holland beurs, waar de meest innovatieve producten werden gepresenteerd. Veel bezoekers waren aangenaam verrast door de USP’s van AirBase®, met name door de combinatie met Schlüter®-BEKOTEC-THERM vloerverwarmingssystemen. Maar ook de toepassing van AirBase® op de alom bekende zwaluwstaartplaten van Lewis® werd positief beoordeeld.
NOA vloerendag 2017

NOA vloerendag3-4-2017

Op de NOA Vloerendag op 30 maart hebben wij met succes verwerkers geïnformeerd over de voordelen van het werken met AirBase® lichtgewicht dekvloermortel.

Veel vloerenleggers kennen ons product nog niet of onvoldoende en dit is een mooie gelegenheid om deze doelgroep te overtuigen om met dit unieke product kennis te maken. Vanwege de vele aanvragen die wij momenteel ontvangen, zoeken wij betrouwbare partners om dit werk uit te voeren. Op de homepage van AirBase® kunnen verwerkers zich opgeven via de aanmeldbutton.
NOA Vloerendag en Building Holland beurs 2017
1-3-2017

Komende tijd zijn wij met onze AirBase® presentatie aanwezig op verschillende beurzen om de markt verder bekend te maken met AirBase® lichtgewicht dekvloermortel.

Op de NOA Vloerendag op 30 maart as. informeren wij de verwerkers over de voordelen van het werken met AirBase® lichtgewicht dekvloermortel. Veel vloerenleggers kennen ons product nog niet of onvoldoende en dit is een mooie gelegenheid om deze doelgroep ook te overtuigen van dit unieke product. Vanwege de vele aanvragen die wij momenteel ontvangen, zoeken wij betrouwbare partners om dit werk uit te voeren. Onze stand bezoeken?
Klik op de button hierboven voor gratis toegang!

Building Holland is hét integrale kennis- en netwerkevent voor de bouw- en vastgoedsector. Van 11 t/m 13 april verzamelen zich in de RAI in Amsterdam ruim 150 exposanten die hun meest innovatieve producten en diensten presenteren.
Ceves Vergeer als “innovativ building and finishing product company” kan natuurlijk niet ontbreken op dit event. Wij verwachten veel van deze beurs, met name van architecten, woningbouwverenigingen en renovatie-aannemers die steeds vaker AirBase® voorschrijven en verwerken. Wij vertellen hen graag meer over de combinatiemogelijkheden.
Voor gratis entreekaarten klikt u op de betreffende button bovenaan dit bericht.


Bouwbeurs 2017

13-2-2017

Afgelopen week stonden wij met onze meest innovatieve merken op de Bouwbeurs in Utrecht. Een zeer succesvolle beurseditie met meer dan 63.000 bezoekers in 5 dagen tijd.

Ook onze stand mocht zich verheugen op veel bezoekers; van vaste relaties tot nieuwe contacten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zo presenteerden wij tijdens de Bouwbeurs de laatste noviteiten van:

  • AirBase® lichtgewicht dekvloermortel; de unieke lichte en snelle dekvloer mortel die
  • Maar liefst 70% lichter is dan traditionele zandcement mortel
  • Net zo sterk is als gewone dekvloermortel
  • Sneldrogend is en al na 3 uur beloopbaar

Een uniek product dat met veel vloersystemen van andere merken gecombineerd kan worden en waarmee wij hét verschil kunnen maken voor opdrachtgever, architect, aannemer en (af)bouwer om licht, snel, prettig en efficiënt te kunnen werken.

Ons gemist op de Bouwbeurs? Maak dan snel een afspraak met uw verantwoordelijke buitendienst adviseur!

Wij maken graag een afspraak om alsnog de laatste ontwikkelingen met u te delen of projectadvies te geven.